(Ver)huren of (ver)kopen?

(Ver)huren of (ver)kopen?

Wij wijzen u graag de weg

Uw pand voldoet qua formaat en functionaliteit niet meer aan uw wensen, wat nu? Blijft u zitten waar u zit of gaat u verhuizen? Zo ja, kiest u dan voor kopen of huren? En als u tot verhuizen besluit wat doet u dan met uw huidige gebouw? En wat als u helemaal niet wilt verhuizen maar u bent op zoek naar (tijdelijk) extra ruimte op een andere locatie. Wat zijn de mogelijkheden? Vraagstukken waarvoor wij u graag helpen een passend antwoord te vinden.

(Ver)huren of (ver)kopen?

Wij begeleiden u graag naar de juiste keuze. Wij bekijken samen met u de verschillende mogelijkheden en wij zorgen voor de juiste kostenramingen, aan de hand waarvan u onderbouwd uw beslissingen kunt nemen.

Wij kijken met u mee wat een interessante nieuwe vestigingslocatie voor u zou kunnen zijn en we geven u een goed onderbouwd advies. Desgewenst doorlopen wij als uw rechterhand het gehele herhuisvestingstraject. Van locatie-onderzoek tot en met het verkrijgen van de vergunningen en het verhuizen tot en met het contractmanagement voor beheer en onderhoud. Bovendien maken wij inzichtelijk hoeveel geld een gebouw (jaarlijks) kost of kan opleveren.

Onze diensten:

  • Advies en onderzoek op haalbaarheid, huisvesting en locatie
  • Opstellen programma van eisen en projectplan
  • Maken van stichtingskostenramingen en exploitatieramingen
  • Vergunningen en procedures
  • Proces- en projectmanagement
  • Advisering in huur- en koopcontracten
  • Contractmanagement

Klant aan het woord

“Als drukbezet ondernemer werd de nieuwe locatie voor mijn bedrijf eindelijk gerealiseerd doordat ik IFPM in de arm nam. IFPM onderhandelde met de eigenaar van het pand omtrent huurcontract en tevens regelde IFPM de gehele inrichting. Zo werd de nieuwe uitbreiding van ons bedrijf gerealiseerd naar onze eisen en wensen. Super!”Bob Noten Uitvaartbegeleiding

“IFPM behartigt al enkele jaren naar volle tevredenheid alle onze huurderszaken en anderzijds ook de belangen van onze aandeelhouders.”FloraZON Vastgoed

Haal uw kennis in vastgoed in huis: